Відбулося перше засідання першої сесії Хорошівської селищної ради

У середу 11 листопада у малому залі Хорошівського будинку культури відбулося перше засідання першої сесії Хорошівської селищної ради дев’ятого скликання.

Голова Хорошівської селищної територіальної виборчої комісії Тамара Олександрівна Горнович оголосила результати виборів до Хорошівської селищної ради. Вона привітала з обранням голову селищної ради Володимира Володимировича Столярчука та депутатів. Вручила усім квіти.

Володимир Столярчук як новообраний голова селищної ради склав присягу відповідно до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».

Таємним голосуванням депутати одноголосно підтримали пропозицію голови та обрали секретаря селищної ради. Ним стала Лариса Вікторівна Головач.

На сесії слухали питання про припинення повноважень голів та секретарів Топорищенської та Радицької сільських рад, які увійшли до складу Хорошівської об’єднаної територіальної громади.

Депутати підтримали пропозицію селищного голови затвердити на посади старост Топорищенського старостинського округу Наталію Анатоліївну Гузь, Радицького старостинського округу Олену Василівну Васяніну.

Сесія затвердила запропоновану головою ради кандидатуру Сергія Миколайовича Засімчука на посаду заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів.

На першому засіданні була створена тимчасова комісія першої сесії селищної ради дев’ятого скликання з числа депутатів для узгодження складу постійних комісій селищної ради та затвердження їх складу.

Зичимо голові селищної ради та депутатам плідної роботи на благо Хорошівської громади!

Прокрутити вгору