Чемпіонат із футболу завершився

17 вересня пройшов 10-й тур чемпіонату з футболу серед команд Іршанської, Новоборівської та Хорошівської громад, який приніс такі результати:
«Оріон» (Нова Борова) – ФК «Хорошів» – 2:2, ФК «Іршанськ» – «Колос» (Топорище) – 5:1, «Зоря» (Дворище) – «Дружба» (Рижани) – 8:0.


Аналізуючи хід усього Чемпіонату з футболу, відмічаємо, що в основному він пройшов задовільно, не було поданих протестів, усі учасники змагань із відповідальністю, коректно поводили себе в кожному матчі. Проте були показані і жовті картки, а в окремих зустрічах і червоні, а це – видалення, і далі гравець пропускав наступну гру.


Із відгуків представників, тренерів команд-учасниць, особливих зауважень не було, тільки в разі, коли команда програє, вона шукає помилки у роботі арбітра та асистентів арбітра, таке у футболі завжди буває. Тож після завершення чемпіонату всім командам необхідно проаналізувати проведені зустрічі, допущені недоліки, самокритично кожному визнати свої помилки, які привели до того чи іншого місця у турнірній таблиці.


А сьогодні треба подякувати директору Іршанської ДЮСШ Олександру Литвинчуку, який проявив ініціативу, розробив положення та із допомогою головного судді провів цей чемпіонат із футболу.
Потрібно також згадати і тих, хто взяв на себе організаційні питання для вдалого виступу своїх команд: це представники, тренери, відповідальні особи – в Іршанську Олександр Сахненко та Анатолій Синяк, Дворищах – Валерій Паляниця, Сергій Іщук – адміністратор, а також Віктор Данюк – фінансова підтримка; у Новій Боровій – Віктор Червінський, тренери Михайло Вердер та Юрій Карпович; у Хорошеві – Олег Костецький (граючий тренер також займався підготовкою футбольного поля); у Рижанах – Михайло Дейнеко; у Топорищах – Віктор Білас.
Разом з організаторами великий обсяг роботи виконали арбітри – Дмитро Гарбар, Віктор Васильчук, Сергій Ющенко, Андрій Янович.


Ось ці ентузіасти показали всім, як треба ставитись до улюбленої гри – футболу.
Це приклад для тих, хто тільки за кошти в минулому працював із командою, а далі кинув, думаючи, що все розпадеться, і на цьому згине футбол. Ні, цього не сталося.
Чемпіонат завершено, знайомимося з результатами згідно з таблицею.


Ось як прокоментував цю подію Олександр Литвинчук: «На нашу долю випало жити в часи невизначеності та постійних змін. Федерація, яка щорічно проводила районний чемпіонат із футболу, припинила свою діяльність через адміністративні зміни. Тому подібні змагання серед команд не проводились уже 2 роки. Але ми, як і вся наша країна, вирішили рухатись уперед, долаючи перепони. Тому адміністрація ДЮСШ «Іршанськ» взяла на себе ініціативу відновити традиції та відповідальність за організацію даного чемпіонату.
У результаті всі прихильники футболу мали змогу насолодитись захопливими іграми. На думку багатьох уболівальників, уперше всі команди були з однаковим потенціалом. А отже, кожну гру, як і перемогу, неможливо було спрогнозувати. Це створювало додаткову інтригу до заключного туру. Приємною несподіванкою стала команда ФК «Зоря» села Дворище, яке входить до складу Хорошівської громади. Вона склала гідну конкуренцію таким командам, як ФК «Оріон», ФК «Хорошів» та ФК «Іршанськ»».
Ті, хто веде відлік життя, можуть записати цей чемпіонат в історію, щоб колись могли згадати добрим словом.Дякуємо Силам Оборони України за можливість проводити спортивні ігри, і не тільки футбол.


24 вересня на стадіоні «Спартак» у Хорошеві відбудеться розіграш кубка «Осінь 2023». Запрошуються команди – «Колос» (Топорище), «Дружба» (Рижани), «Зоря» (Дворище), ФК «Хорошів».Приїзд команд до 9.30, далі жеребкування та урочиста частина відкриття.
Початок ігор о 10.00.

Головний суддя чемпіонату з футболу Василь Кривець

Прокрутити вгору