В Іршанську відбулася перша сесія новообраної місцевої ради

У п’ятницю 13 листопада в залі засідань селищної ради відбулася перша сесія Іршанської селищної ради. Голова Іршанської територіальної виборчої комісії Інна Яковець проінформувала раду про підсумки виборів селищного голови та депутатів. Вона привітала новообраного Іршанського селищного голову Сергія Петровича Сахненка та депутатів. На першому засіданні депутатський корпус Іршанської ОТГ був представлений 19-ма з 22-х депутатів. (У зв’язку з визнанням голосування з виборів депутатів Іршанської селищної ради Коростенського району Житомирської області в багатомандатному виборчому окрузі №5 таким, що не відбулося з технічних причин, повторне голосування призначено на 22 листопада 2020 року).

Сергій Петрович Сахненко склав присягу згідно Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування». Депутати отримали посвідчення.

Сергій Сахненко подякував за висловлену довіру й закликав депутатський корпус працювати на благо громади.

В порядку денному було питання про обрання секретаря Іршанської селищної ради. За пропозицією селищного голови була подана кандидатура Катерини Олексіївни Денисенко, яку депутати одноголосно підтримали.

По завершенню першого пленарного засідання першої сесії Сергій Петрович Сахненко запропонував депутатам вшанувати пам’ять Героїв Небесної Сотні та загиблих Героїв-захисників незалежності України. Він сказав, що кожен із нас, особливо представники влади, мають пам’ятати, дякуючи кому ми сьогодні можемо спокійно жити і працювати під мирним небом:

– Наші справи і зусилля мають бути спрямовані на те, щоб захисники, повертаючись із передової додому, бачили, що на місцях робиться усе можливе для розвитку громади, для розквіту держави, для покращення життя кожного громадянина. А це значить, що вони на фронті ризикують своїм життям і здоров’ям недаремно. І ми маємо завжди пам’ятати і шанувати подвиг наших захисників і Героїв Небесної Сотні, – сказав Сергій Сахненко.

Пам’ять загиблих героїв вшанували хвилиною мовчання. Сергій Сахненко поклав квіти до підніжжя пам’ятника Героям Небесної Сотні.

Прокрутити вгору