День фізичної культури і спорту в Іршанську

Щороку в другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту. Це свято усіх спортсменів, тренерів, учителів та викладачів фізкультури, ветеранів та ентузіастів здорового способу життя.
Напередодні свята, 13 вересня, на стадіоні «Титан» відбулася товариська гра з футболу між командами Дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ) «Іршанськ» U -14 та U-11. З рахунком 4:2 перемогла команда U-14.

Вихованці відділення з плавання ДЮСШ «Іршанськ» та плавці ФСК «Титаніум» 13-14 вересня випробовували свої сили в міжнародному кореспонденційному турнірі «Олімпійські кілометри». 12 спортсменів та спортсменок долали обрані ними дистанції: 1000, 3000 та 5000 метрів.
15 вересня відбулися змагання з легкоатлетичної естафети серед учнів 9-11 класів, присвячені Дню фізичної культури та спорту, а також у рамках Всеукраїнського Олімпійського тижня «Україна єднає серця». Переможці отримали заслужені нагороди та солодощі.

У межах реалізації соціального проєкту «Активні парки-локації здорової України» усі поціновувачі рухової активності та здорового способу життя долучилися до велопробігу. Велосипедисти, дорослі та діти проїхалися визначеним маршрутом. Мета заїзду: популяризація велоспорту, зміцнення власного здоров’я та активний відпочинок. Усі мали змогу долучилися до спортивної руханки. Для дітей організували рухливі ігри та естафети у скейтпарку.

За повідомленням офіційного сайту Іршанської селищної ради

Прокрутити вгору