Елена Камелак підкорює вершини вокальних конкурсів

ЇЇ милозвучний голос, артистизм та висока виконавська майстерність захоплюють глядачів із перших нот. На якому б сценічному майданчику не виступала Елена, вона завжди отримує бурхливі оплески.
Дівчинка обожнює співати та каже, що музика – сенс її життя. Вона старанно вчиться вокалу у фахових викладачів.


Народилася Елена у Польщі. Із дитинства виявила хист до співу.

  • Із пелюшок дочка любила щось наспівувати, – розповідає мама Віра Анатоліївна. – Коли пішла у дитячий садочок, вихователі одразу помітили талант Еленки та порадили його розвивати. Одразу знайшли викладача музики, який займався з дочкою. З п’яти років дівчинка брала участь у місцевих фестивалях та конкурсах. Хоча й не завжди здобувала високі місця, але журі відзначали талант юної вокалістки.

Через сімейні обставини родина Камелак змушена була повернутися в Україну. Як тільки Еленка пішла до школи, то мама одразу записала її у Хорошівську музичну школу. Згодом почала займатися у Житомирській музичній школі імені Святослава Ріхтера. Через запроваджений карантин деякий час навчання проходило в онлайн-форматі. Із вересня Елена почала навчатися вокалу в приватній школі «Brand.shool.zt». Весна та літо для дівчинки видалися врожайними, адже вона брала участь у різноманітних всеукраїнських та міжнародних конкурсах та фестивалях, що проводилися не тільки в онлайн-форматі, а й офлайн.

  • Спершу перед виступом трохи хвилююся, але потім просто співаю, і у мене все виходить, – каже Елена.
    Саме щирість виконання допомагає їй не загубитися серед талановитих конкурсантів і торкнутися голосом до сердець членів журі. Під час виступів її віддано підтримують батьки та рідня, і ця підтримка додає сил під час вокальних боїв.
    Нині Елена Камелак – учениця 4-В класу Хорошівського ліцею №1. Як зазначає класна керівниця Тетяна Сергієнко, дівчинка постійно бере активну участь в усіх заходах. Окрім цього, жоден концерт у рідному селі Небіж не обходиться без виступів Еленки. Там у неї є своя армія прихильників і прихильниць.
    Удячна юна співачка своїм батькам Вірі та Роберту за віру та постійну підтримку. Дівчинка зізнається, що кожного разу неймовірно радіє перемогам, але разом із тим розуміє, що потрібно постійно працювати над собою, вдосконалюватися.
    Тепер юна вокалістка має намір впевнено підкорювати нові вершини вокального олімпу.
    Ірина Сівінська
Прокрутити вгору