Інформаційний супротив. 17

Завершення.

До третьої групи належать типові російські шовіністи. Їхнє гасло незмінне: «Хахол накорміт  русского».  Представники цієї група є найогиднішими. Вони є гнилими цятками на тілі України. Своїми діями вони шкодять державі, яка дала їм притулок. Вони подовжують носити у своєму нутрі прогнилий «ссср» та його теперішню заразну подобу «руцькій мір». https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5069956853083738&id=100002084214841

Ці особини у 2014 р. на Сході України виходили у своїх містах з іконами православних церков московського патріархату і волали до путіна: «ввєді войска» (тепер кожен українець знає, чим це «ввєдєніє» закінчилось) або ж нишком чекали цього ху*ла «как отца раднова».

Мій добрий знайомий розповів нещодавно про одну росіянку (типова вата: українською мовою ніколи не спілкувалась, занадто голослива, веде себе, зазвичай, нахраписто. У певних моментах  уміє хитрувати і вести себе поблажливо), яка мешкає у його населеному пункті. У перші дні війни із багатоповерхівки свого балкона вона кричала сусіду: – Ти знаєш, нє магу купіть в магазінє свєжєва мяса (Щоб ти вже смоли свіжої наїлась!).

А у 2014 р., коли її «радноє отєчество» відгризло від України Кримський півострів та посунуло своїх «зєльоних чєловєчків» на Схід України, ця особина у дворі говорила сусідам таке: – Нє представляю, штоби мой брат прієхал ко мнє на танкє… (Плекаю надію, що її братуха-окупант усе-таки перетнув український кордон і тепер знаходиться на сортуванні у мозирському морзі).

Раджу цим особинам із цієї групи, або якнайшвидше перебратись за перебрік, або заткнутись назавжди!

P. S. Прошу вважати наведену класифікацію моїм суб’єктивним баченням того, що відбуваться навколо.

Олександр Голяченко

Прокрутити вгору