Інформаційний супротив. 47

Ви знаєте який синонімічний ряд у слова МАРОДЁР? Читаємо: грабитель, головорез, налётчик, гангстер, бандит, вор, насильник, злодей, негодяй, убийца, преступник …

Увесь цей набірчик стосується виключно армії «асвабадітєлєй».

Після звільнення від рашистів села Димер що на Київщина, мешканці розповіли, що російські окупанти ходили по усіх будинках і крали звідти речі. «Як мені шкода, що я не сфоткала той БТР – на ньому було все на світі. Крісла, килими, люстра. Все навалено, перев’язано стрічками, а зверху сидять ВОНИ», – розповідає жителька села Ольга. Крали також і позашляховики, на них теж «гордо» вивозили майно димерців.

А що з потім робили з цим краденим майном загарбники?

У білоруському місті Наровля рашисти облаштували спеціальний базар, де продавали награбоване. Наші «вітання сябрам»!!! «Асортимент» мародерського базару вражає: пральні та посудомийні машини, холодильники, дорогоцінні прикраси, автомобілі, велосипеди, мотоцикли, посуд, килими, витвори мистецтва, дитячі іграшки, косметика…А ще намагалися обмінювати викрадену валюту – долари та євро.

У місті Мозир спостерігалось скупчення російських військових КАМАЗів, з яких рашисти вивантажують пакунки з речами, здобутими шляхом мародерства. Награбоване відправляли до рф російською службою експрес-доставки СДЕК.

Російські мародери також облаштували базар нагабованого в окупованому Криму. «У Крим надходить на продаж дуже багато авто з українськими номерами. Крім того, біля ринків – вантажівки з вживаними холодильниками, телефонами, айфонами, телевізорами… Ціни дуже занижені», – сказав журналістам лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.

Отаку паршиву армію має блювотна нація.

Смерть російським окупантам: убивцям, насильникам, мародерам, злодіям, жебракам …

Слава захисникам Збройних сил України – відважним та мужнім воякам!

Олександр Голяченко

Прокрутити вгору