Лідія Антонюк із Папаніно зустріла 90-річчя

7 листопада  свій  90 річний ювілей зустріла найстарша  поважна жителька села Папаніно, Мати- героїня  Лідія Романівна Антонюк. На вигляд і не скажеш, що їй стільки літ. З роками вона не розгубила свій оптимізм, чуйність, все така ж життєлюбна та співуча. Як і в багатьох лдтакого віку, її життя не було легким. Лідія Романівна весь вік віддала роботі та дітям. Вона є ветеранкою праці. Трудячись на ниві культури, 43 роки пербуваючи на посаді  завідуючої клубом, вона зробила вагомий внесок у розвиток культури та збереження народних традицій.

Разом із чоловіком виростили п’ятеро дітей. На жаль, біда не обійшла її будинок стороною: помер чоловік, втратила красуню доньку. Та сьогодні жінка має 11 онуків і стільки ж правнуків. Близькі радують її своєю турботою та увагою, дарують щодня радість і позитивні емоції. Це, мабуть, і є запорукою довголіття. Такий поважний ювілей – черговий доказ, що 90 років – це зовсім не похилий вік.

Низький уклін вам, Лідіє Романівно, за ту складну життєву дорогу, по якій Ви пройшли гідно, будучи учасницею історичних подій і працюючи на благо майбутнього покоління. За 90 своїх років Ви зробили все і навіть більше. У Вас чудова сім’я, затишний будинок і чималий арсенал великих заслуг перед громадою і державою.

На жаль, підступна хвороба не дозволила нам привітати Вас у цей знаменний день. Проте ми бажаємо Вам перемогти недугу і з нетерпінням  чекаємо Вас удома. Ми просимо Бога, аби послав Вам здоров’я і многі літа  у благополуччі, радості та здоров’ї. Хай Ангел- охоронець завжди буде поруч!

Юлія Миколайчук, староста Краївщинського округу

Прокрутити вгору