Допомога підрозділу, в якому служив наш земляк Прокопчук Ігор

Депутати та працівники Новоборівської селищної ради за підтримки волонтера-мецената Олександра Сіваченка надали матеріальну допомогу підрозділу ЗСУ, в якому служив наш земляк Прокопчук Ігор Петрович.


До збору також долучилися приватні підприємці Вадим Литвинчук та Віктор Вакулович.
За ініціативи та координації Новоборівського селищного голови Григорія Рудюка, проведено погоджувальні діалоги із заступником командира батальйону щодо необхідності та потреби найважливішого обладнання для воїнів.


Для потреб воїнів було передано: 2 дизель-генератори – 3,3 кВт; 2 портативні зарядні станції; 3 телевізори на 32 дюйми; 3 кріплення для телевізорів; 3 шнури мультимедійні; 2 ноутбуки та 2 сумки для них; 2 лед лампи на акумуляторі з підзарядкою; 1 «Starlink»; 2 мишки для ноутбуків; ліцензійне програмне забезпечення; засоби особистої гігієни, вода; продукти харчування, смаколики.
Доставку допомоги підрозділу організували: Олег Голуб – надав автомобіль для перевезення; Іван Бондар та Олександр Тичина – надали частину необхідної кількості палива, Юрій Закревський та Олександр Одноворченко доставили вантаж до місця потреби, де селищний голова передав вантаж воїнам.


Спільними зусиллями робимо кроки до Перемоги над агресором.
Слава ЗСУ! Слава Україні!
За інформацією сайту Новоборівської громади

Прокрутити вгору