Інформаційний супротив. 139

Шановні друзі!

Читаючи будь-яку інформацію, перевіряйте її правдивість та достовірність.  Експерти Центру протидії дезінформації при РНБО України збирають різні російські фейки, маніпуляції та дезінформаційні вкиди.

Пропоную переглянути Список дезінформації, що  ворог продукував протягом минулої доби, 11 липня.

1. Член ради федерації рф а. клімов заявив: «коли все наближається до кінця, Зеленський намагається продати те, що в нього ще є під рукою, і продає інтереси українського народу за рахунок того, що перепідпорядковує кріпаків польським шляхтичам».

2. російська преса, з посиланням на австралійського журналіста Дж. Пілджера повідомила: «США затіяли небезпечну гру з росією, обравши своїм пішаком Україну. Мета (такої гри), як каже міністр оборони США, і я (Дж. Пілджер) його перефразую, полягає в тому, щоб знищити рф. Це давно відомо».

3. В МО рф заявили: «продовжується фіксація використання київським режимом житлових будинків, освітніх установ та інших соціальних об’єктів у військових цілях. Зокрема, в Харківському технічному університеті базуються польські найманці, розміщена артилерія та РСЗВ (реактивні системи залпового вогню), при цьому евакуація мешканців прилеглих будинків не проводиться».

Нагадаємо:

рф поширює фейк, що ЗСУ готують теракт на Слов’янській ТЕС.

КИЇВ. 12 липня. УНН. 

Підготував Олександр Голяченко

Прокрутити вгору