Інформаційний супротив. 292

Борис Джонсон: «Війна в Україні може закінчитися лише поразкою путіна»

Друзі, великий друг України британський експрем’єр Борис Джонсон знову базує!

«Мені все одно, як часто доведеться це повторювати: війна в Україні може закінчитися лише поразкою владіміра путіна. російські війська мають бути відкинуті до фактичного кордону 24 лютого, і Володимир Зеленський та український народ не можуть погодитися з іншим результатом після жорстокості, яку вони пережили. Не може бути жодної угоди «земля в обмін на мир», навіть якби путін пропонував це і навіть якби йому довіряли», – написав експрем’єр.

Він додав, що оскільки війна може закінчитися лише одним способом, питання в тому, як швидко вдасться дійти до її неминучого завершення і в інтересах усіх, включаючи росію, щоб війна закінчилася не в 2025 та 2024 роках, а в 2023 році.

«Світ не може далі дивитися, як українців тероризують ракетами і безпілотниками. Це моральна огида, коли мільйони людей кожну ніч залишаються без тепла, світла і води, не кажучи вже про безперервне безглузде вбивство мирних жителів. І чим довше путін продовжуватиме свої атаки, тим довше триватиме глобальна економічна кровотеча», – резюмує Джонсон.

Дам пораду політикам усього цивілізованого світу поскоріш прислухатись до цього парубка, бо він каже важливі речі!

Як завжди безмежна дяка, Борисе Джонсоне, за вашу підтримку !


Oleg Vyshniakov / Олег Вишняков

Прокрутити вгору