Інформаційний супротив. 311+29

Цей тиждень видався мені дуже тяжким морально. Настільки тяжким, що аж серце почало про себе давати знати з якого воно боку в грудній клітині знаходиться.

І причина тому була дуже вагома: скандал в міністерстві оборони із закупівлею продовольства нашим воїнам. Яйця “кілограмами і по 17 гривень штука ” не обговорював хіба що лінивий. А я дивлячись на це все гірко думала: “Як я зі своєю командою маю далі працювати? Як до нас будуть ставитися люди? Вони ж бо віддають сьогодні в такий важкий час часом останнє, щоб підтримати нашу армію, а тут крадуть мільярдами. Нам же обов’язково це люди говоритимуть. Як мені на це буде реагувати?”

З такими думками прожила цей тиждень. А сьогодні ми знову працювали в Бердичеві.

Нашим воїнам із 49 окремого стрілецького батальйону “Карпатська Січ” потрібен зарядний пристрій для квадрокоптерів. І ви знаєте люди знову нас підтримали 8 960грн.

Тільки було невимовно гірко коли наші дуже немолоді пенсіонери донатили свої кровні 20 чи 50 гривень і сумно і скрушно з болем у голосі казали: ” Якби ж то вони там не крали…” І без уточнення було зрозуміло що там- це в самих верхах нинішньої влади , що так безсовісно “керує” в Україні. А “вони” це та ж сама влада, яка повинна стояти на захисті народу, яка повинна, як зіницю ока берегти нашу армію, що захистила наш народ і ту ж владу від лютого ворога. У влади немає совісті!!!

Я хочу щоб всі бачили з моїх фотографій хто донатить на ЗСУ! ЦЕ І СТАРІ І МАЛІ!

ДИВІТЬСЯ ТІ, ХТО КРАДЕ МІЛЬЯРДИ – МОЖЕ У ВАС ХОЧ ЯКАСЬ ЖИЛОЧКА В ДУШІ ВОРУХНЕТЬСЯ.

А ВИ ЛЮДИ ДУМАЙТЕ.

БО ПРИЙДЕ ЧАС І УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ.

А ЦІ СВИНІ ЗНОВУ ПОПХАЮТЬСЯ ДО ДЕРЖАВНОГО КОРИТА.

ТОЖ ПАМ’ЯТАЙТЕ КОГО ТРЕБА ГНАТИ МІТЛОЮ З УКРАЇНИ.

© Мария Кучер

Підготував О.Голяченко

Прокрутити вгору