Інформаційний супротив. 448-й день

Про небувало сильний нічний ракетний удар по Києву 16 травня. Китайський слід. Чому і навіщо?

Розмовляв із Степаном Хмарою, борцем за незалежність України, патріархом української політики, Народним депутатом першого та інших скликань. Його думка: удар дуже ретельно планувався, москалі свідомо били всіма типами ракет одночасно зі Сходу, з Півночі, із Півдня, з моря, з літаків, з суші, щоб прорвати нашу протиповітряну оборону і завдати максимальних руйнувань. Вони були на 200% переконані в успіху. Та головне інше. Дата і час нанесення удару були погоджені з Китаєм, міністр оборони Китаю недавно чотири дні сидів в москві, схоже погоджував операцію.

А сам удар планувався під приїзд в Київ Спеціального представника Китаю «по врегулюванню російсько-українського конфлікту» Лі Хуейя, який «випадково» приїхав в Київ саме сьогодні 16 травня. Удар, нанесений біля третьої години ночі мав завдати максимальних людських жертв і викликати розгубленість українців та депресію в керівництва держави.

На цьому фоні Спеціальний представник Китаю «по врегулюванню російсько-українського конфлікту» Лі Хуейя мав сказати приблизно таке: «Ми дуже співчуваємо українському народу і дуже хочемо закінчення цього «конфлікту» (так «дипломатично» китайці кажуть про російсько-українську війну). Погоджуйтесь на наші пропозиції, які підтримує росія і Китай». Не вийшло. Бог, Збройні Сили, ППО і наші воїни захистили Київ, киян і Україну. Не допустили жертв мирного населення і депресії керівництва держави. Тепер треба цьому Спецпредставнику сказати, що українці насправді думають про «мирні ініціативи Китаю та росії».

Більш детально читайте на сторінці ФБ Степан Хмара.

На фото: Спеціальний представник Китаю «по врегулюванню російсько-українського конфлікту», колишній Посол КНР в москві Лі Хуейя з путіним.
Vitaliy Melnychuk
Підготував О.Голяченко

Прокрутити вгору