Інформаційний супротив. 641-й день

Все для фронту. Все для Перемоги!

Іршанська православна релігійна громада зібрала 16 тисяч гривень на медичні турнікети для воїнів-земляків.

Підтримка Сил оборони України є пріоритетною у житті для кожного українця. Ситуація на російсько-українському фронті змінюється щогодини, тому наша допомога воїнам-захисникам має важливе значення. Найменше, що ми можемо зробити для оборонців  – донарити на ЗСУ; закуповувати медичне устаткування, ліки, запчастин, продукти харчування тощо; виготовляти маскувальні сітки; передавати теплий одяг, інші необхідні речі. 

Іршанська православна релігійна громада допомагає воїнам-землякам, які перебувають у зоні бойових дій. Нещодавно мешканці селища передали для захисників 21 армійський турнікет на загальну суму майже 16 тисяч гривень. Це пристосування активно застосовується в бойових умовах для тимчасової зупинки кровотечі. Зазначимо, що несвоєчасне надання першої медичної допомоги під час поранення приводить до втрати крові та загибелі 75 % військовослужбовців.  

Трохи раніше релігійна громада передала українським захисникам продукти харчування (борошно, олію, цукор, печиво, солодощі), 300 пиріжків з повидлом і капустою та 25 кілограмів заморожених вареників із картоплею. Координує благодійну допомогу для наших воїнів голова парафіяльної ради Церкви Святої Покрови, колишній офіцер ЗСУ Віктор Рудницький.


Підготував О. Голяченко

Прокрутити вгору