Інформаційний супротив. 817-й день

Вітаємо наших Чемпіонів!
Віддаючи належне – Ломаченкові, Усику й іншим – маємо сказати й те, що абсолютним Чемпіоном N 1 в Україні завжди буде український Воїн, який зараз на сході й на півдні боронить нашу країну. Для всієї України Чемпіоном Світу був, є і буде український боєць зі зброєю в руках.

Не применшуючи заслуг і визнань наших чемпіонів, пам’ятаймо про Українського Дядька, який лишив сім’ю, роботу й пішов на захист Батьківщини, щоб український спортсмен став найкращим.
Веду до того, що найкращі і найвидатніші наші Чемпіони N1 наразі на сільських і міських кладовищах або ті, що зі зброєю на сході й півдні боронять Україну.
Найвидатніші ж можуть претендувати лише на N 2 в цьому рейтингу. І то за честь… постояти біля могили загиблого воїна, схиливши голову.

І зовсім печально і страшно, коли українці відмовляються представляти свою країну на міжнародній арені.
Уболівальники волейболу, військові, так і не зрозуміли нашої чоловічої “Golden generation” разом із Федерацією волейболу: 1) відмовитися грати за збірну України в такий час – це визнати себе недооцінюваними й недооплачуваними? 2) з найкращими волейболістами світу ФВУ не може знайти спільної мови?

З неповагою до спортсменів, які відмовляються виступати під прапором збірної України.
З повагою до Спортсменів України
молодший лейтенант ЗСУ, доктор філологічних наук, професор ЖДУ, член- кореспондент Національної академії наук України
Віктор Мойсієнко.

P. S. Віктор Михайлович Мойсієнко (нар. 3 квітня 1966 р., с. Мелені Коростенського району Житомирської області) — доктор філологічних наук від 2006 р., професор від 2008 р. Житомирського державного університету імені Івана Франка. Від 2007 до 2013 рр. — директор Інституту філології та журналістики цього ж університету. Від 2013 р. — завідувач кафедри української мови. Діалектолог, історик мови.
Після початку широкомасштабного вторгення Мойсієко вступив до лав Збройних сил України.

Підготував О. Голяченко

Прокрутити вгору