Колектив педагогів та вихованців Хорошівського центру творчості підтримує захисників

Хорошівський Центр дитячої та юнацької творчості 30 січня відправив чергову посилку для наших захисників на передову.
У зборі передачі для воїнів узяли активну участь і педагоги закладу, і вихованці та їхні батьки. Дітки намалювали малюнки для наших воїнів, написали листи, висловили у них свою любов і вдячність.


А також дуже активно й охоче допомагали у спільній справі активні мешканки Хорошівської громади.
Про це розповідає директорка центру творчості Лариса Дубчак:
«Я вдячна всім небайдужим людям, які долучилися до нас і допомогли у добрій справі.
Особливо Наталії Кучер-Ворончук, яка уже втретє сплела і передала нам велику кількість шкарпеток для наших захисників. Нілі Бєловій із села Лизник, яка передала велику кількість ниток, із яких ми плетемо шкарпетки. А також вона привезла консервацію, мед, власні кошти на смаколики для воїнів. Дякую також Ользі Куницькій. Вона теж принесла велику кількість ниток для виготовлення шкарпеток. Тетяні Базилюк – за нитки, мило, чай; Юлії Цирибко – за смаколики, Світлані Новосадовій – за кошти на придбання продуктів. Сердечно дякую Валентині Сварчевській за печиво для наших захисників.


Ми й надалі продовжимо цю справу. Щиро будемо вдячні всім, хто приєднається до нашого невеличкого волонтерського штабу та допоможе у першу чергу нитками для шкарпеток. Та й від іншої допомоги ми не відмовимося, бо плануємо регулярно готувати передачі для захисників, аби вони відчували наше тепло, підтримку, вдячність. Разом – до Перемоги!»
Підготував Артем Поліщук

Прокрутити вгору