На благодійному ярмарку у Дворищах зібрали для ЗСУ близько 18 тисяч гривень

Щедрою вдалася наша осінь. На врожай, на сонячні поцілунки… Щедрою, та не радісною. Уже вкотре наш народ відвойовує у ворога право на вільне життя, на щасливе майбутнє. Ми усвідомлюємо, якою ціною дається нам кожен прожитий день.
Напередодні Дня захисників і захисниць України у затишному парку села Дворище відбувся благодійний захід «Війна не повинна вкрасти у дітей дитинство».

Розпочав захід учитель історії Ігор Цвіра. Зокрема він сказав: «Нашій школі 110 років. У мирний час це було б свято. Проте зараз найдоцільніше – це благодійний ярмарок та зібрані кошти на підтримку Збройних сил України. Велика вдячність усім тим, хто словом і піснею, ділом і гривнею долучився до цієї нагальної справи, а час шкільного ювілею обов’язково буде, після нашої Перемоги!»

Додала тепла цього сонячного дня активність і небайдужість односельців. Благодійний ярмарок відбувся за ініціативи й участі педагогічного колективу та учнів Дворищенської гімназії, вихованців дитячого садочка «Сонечко», батьків вихованців та учнів, а також за участі вокального колективу «Любисток» Дворищенського будинку культури. Активною учасницею заходу була колишня випускниця Дворищенської гімназії Анна Желізко, яка створила фотосесію для дітей та дорослих із військовою амуніцією «Відчуй себе військовим», та з переселенкою Юлією Солохою, яка була аніматоркою в образі м’якого привітного зайчика. Поліна Сержанська провела з дітьми майстер клас із плетіння патріотичної стрічки. У продажі були різноманітні яскраві повітряні кульки від Марини Сокирко.


Усі охочі насолоджувалися смаколиками. Чарівної атмосфери надали мильні бульбашки від Миколи Миколайта, під якими танцювала дітвора.


Усі відгукнулися на пропозицію щодо збору коштів на потреби ЗСУ. І все вийшло, зібрали 17500 гривень. Кошти передані до Волонтерського руху Хорошева на потреби наших захисників та захисниць. Нехай вони будуть тією краплиною, яка допоможе нашим воїнам здолати ворога.
Разом до Перемоги! Все буде Україна!
Ольга Кривенко,
фото Ігоря Цвіри

Прокрутити вгору