На святі Новоборівської громади у форматі благодійного заходу зібрали майже 69 тисяч на допомогу захисникам

У селищі Нова Борова 10 серпня відбулися заходи до Дня громади. Традиційно відзначення свята розпочалося з розіграшу Кубка з мініфутболу, в якому взяли участь чотири команди. У запеклій боротьбі переможцем стала команда «120/80». Друге місце посіла команда «Фенікс», третє – «Оріон», четверте – команда «Небіж».

У Новоборівському будинку культури дітки безкоштовно переглянули лялькову виставу. Юні глядачі отримали багато позитивних емоцій. А влаштували для них такий благодійний подарунок депутати селищної ради, члени виконкому та працівники апарату селищної ради.

На урочистій частині з вітальним словом до присутніх звернулася секретар ради Галина Симон. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв у російсько-українській війні. Подякували воїнам сил оборони України за можливість проводити заходи у мирній ситуації.
Усі присутні долучилися до ярмарку на підтримку Збройних сил України.


Маленькі жителі громади мали змогу безкоштовно побавитися на надувній гірці, батуті, поласувати солодкою ватою.
За ініціативи депутатів селищної ради, всіх охочих безкоштовно пригощали солодкими кавунами, а працівники Новоборівської місцевої пожежної охорони приготували смачний козацький куліш і всіх пригощали.


Захід зібрав багато людей. Усі присутні розуміли, що він проводиться з метою збору коштів для підтримки захисників. Тому спільними зусиллями вдалося зібрати 68969 гривень (шістдесят вісім тисяч дев’ятсот шістдесят дев’ять гривень). Це неабияке досягнення. Хороша сума, яка допоможе воїнам закрити якісь нагальні потреби на фронті.
Гарно спрацювала і Новоборівська селищна рада, і працівники культури, інші установи та організації, й окремі жителі, які взяли участь у заході та в багодійному ярмарку. Разом ми – сила!

За інсайдерською інформацією, новоборівські волонтери вже замовили п’ять FPV дронів для 95-ї ДШБ. А раніше за народною ініціативою було придбано вже 11 дронів для військових на передову.

Підготував Артем Поліщук

Прокрутити вгору