нформаційний супротив. 253

Знаєте, як відомий український журналіст і блогер Роман Цимбалюк розшифрував абревіатуру сумно відомої недодержави рф? По-сучасному і просто – росія фашистська.

Від себе добавив би, що цю потвору варто б називати  «рфт» – росія фашистсько-терористична.

Закінчення.

Початок див. в ІС. 251.

Частина II.

***

6. катерина ІІ після окупації Великого Князівства Литовського (територія білорусі) в 1795 р. своїм наказом веліла угро-фінські племена московії назвати великоросами, а українців – справжніх русичів – малоросами.

7. Ніхто й ніколи не бачив у оригіналі договір про воз’єднання московії та України, нібито підписаний Б. Хмельницьким і царем о. романовим.

8. Уже кілька століть археологи московії шукають артефакти, що підтверджують достовірність Куликовської битви, але поки безуспішно. От тільки байку про перемогу д. донського над Мамаєм виспівують і досі на всі голоси.

9. Псковська, Новгородська, Смоленська області росії – це колишні слов’яно-руські князівства й до угро-фінської московії не мали ніякого відношення, доки московія-Орда не окупувала їх відповідно в 1462, 1478 і 1654 роках. А в інших областях росії – московії – ніколи не мешкали слов’янські племена й народи.

10. Золота Орда та її дочка московія – це єдині країни світу, які тримали в рабстві власний народ. Це пояснює вічну відсталість багатої на природні копалини московії від порівняно обділених на природні ресурси європейских країн. Адже ефективність роботи вільних людей набагато вища, ніж рабів.

Прокрутити вгору