Переможці турніру з мініфутболу Хорошівської громади: вшанування героїв та спорт на одному полі

Восьмого жовтня на хорошівському стадіоні «Спартак» відбувся захоплюючий турнір з мініфутболу серед допризовної молоді закладів освіти громади, присвячений Дню захисників та захисниць України.

У турнірі взяли участь шість футбольних команд ліцеїв: Хорошівських ліцеїв №1 та №2, Рижанськогого, Топорищенського, Зубринського та Краївщинського.
Організаторами турніру стали відділи освіти, а також охорони здоров’я, молоді та спорту, Хорошівська ДЮСШ за підтримки Хорошівської селищної ради.
Суддівська колегія складалася з досвідчених фахівців: тренерів-викладачів з футболу Андрія Муського, Володимира Бєлозерова, Володимира Панченка та ветерана спорту Петра Ющенка.

Розпочали турнір урочистим відкриттям. Прозвучав Славень України. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих унаслідок збройної агресії рф захисників і захисниць України та мирних громадян.
Привітав усіх присутніх учасник бойових дій, майор Збройних сил України Олександр Безпалюк, а також із привітанням виступила начальниця відділу охорони здоров’я, молоді та спорту Хорошівської селищної ради Ірина Сівінська.

Ігри відбувалися за коловою системою. Учасники змагалися в дружній атмосфері, продемонструвавши не лише високий рівень гри, бездоганну тактику, але й справжній командний дух. Переможці підгруп зустрілися у фіналі.
У підсумку І місце виборола команда Хорошівського ліцею №1 (тренер Борис Сахненко); ІІ місце – команда Хорошівського ліцею №2 (тренер Олег Черниш); ІІІ місце – команда Рижанського ліцею (тренерка Лілія Щербина).

За результатами усіх ігор визначили кращих спортсменів: кращим гравцем турніру став Богдан Колганов (Хорошівський ліцей №1); кращим бомбардиром – Даниїл Недзельський (Хорошівський ліцей №1); кращим воротарем – Денис Омельчук (Рижанський ліцей).
Команди-переможці отримали грамоти та кубки. Турнір став яскравим прикладом того, як спорт об’єднує людей та допомагає вшанувати пам’ять загиблих героїв.
Дякуємо ЗСУ за можливість займатися спортом, проводити змагання.
Підготовлено за інформацією офіційного сайту Хорошівської селищної ради

Прокрутити вгору