Родинам загиблих Героїв Хорошівської громади вручили державні нагороди

У Хорошівській селищній раді 12 квітня урочисто вручили державні нагороди п’ятьом родинам полеглих Героїв. Почесну місію виконали Хорошівський селищний голова Володимир Столярчук і військові 2-го відділу Житомирського РТЦК та СП капітан, старший офіцер Олег Жигадло та головний сержант, старший інструктор Микола Жабенко.
«Наші Герої віддали найдорожче – своє життя, щоб діти зростали в мирній країні. Ніщо не може вгамувати біль утрати. Наш обов’язок – пам’ятати і шанувати кожного, хто став на захист держави», – звернувся до рідних селищний голова Володимир Столярчук.

Відповідно до Указу Президента «Про відзначення державними нагородами» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено військовослужбовців: солдата Адамовича Сергія Сергійовича; старшого солдата Капустинського Віталія Олеговича; солдата Левченка Олексія Вікторовича; солдата Фіщука Олександра Вікторовича; солдата Яковенка Олександра Петровича.
Нагороди отримали рідні загиблих Героїв – батьки, дружини, діти.

Полеглі захисники до останнього подиху залишалися вірними військовій присязі та виконали свій обов’язок перед українським народом. У нашій памʼяті назавжди залишаться всі, хто віддав життя за незалежність та територіальну цілісність країни, за наше майбутнє.
Вічна пам’ять полеглим вірним синам України!

Ірина Сівінська

Прокрутити вгору