Спортивні родини взяли участь у фестивалі «Щасливі разом»

У рамках проєкту «Щасливі ті, хто щасливі в себе вдома» проведено фестиваль, спортивно-розважальну програму «Щасливі разом». Цей захід відбувся у межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки уряду Канади. Він проходив на базі Хорошівського ліцею №1.


Мета заходу: популяризація активного сімейного дозвілля, здорового способу життя, підтримання авторитету сім’ї, утвердження родинних цінностей.
У фестивалі брали участь родини: Сергія та Надії Морозів і сина Максима; Сергія й Антоніни Сіваченків і сина Ярослава; Сергія та Інни Опанасюків і сина Олександра; Сергія та Альони Козакевичів і сина Іллі; Миколи та Олени Панченків і дочки Анастасії.
Відомо, що гра – це та ниточка, що зв’язує серця дорослих і дітей, вона допомагає звільнитися від комплексів, відчути радість спільного перебування.
Отож, були цікаві рухливі конкурси, майстер-класи з виготовлення янголиків, метеликів до сорочок, конкурс малюнків.
Для глядачів теж проводилися конкурси, вікторини, майстер-класи.
Нагороджували родини за різними номінаціями. Усі сім’ї були переможцями.
Складно передати ту позитивну, емоційну насиченість, яка панувала під час заходу. Доброзичлива атмосфера, гарні враження, веселий настрій, щирі родинні стосунки – все це залишиться в пам’яті всіх присутніх.
Радували учасників фестивалю своїми виступами дівчата танцювального колективу «Калина» Хорошівського будинку культури (керівник Людмила Федоренко).
Валентина Онофріюк

Прокрутити вгору