У Хорошеві відбулася відкрита Першість громади з шашок та шахів

На базі Хорошівського будинку культури 14 вересня відбулася відкрита Першість Хорошівської громади з шашок та шахів до Дня фізичної культури і спорту України. У змаганнях взяли участь кращі шашкісти та шахісти з Хорошева, Рижанського, Сколобівського, Грушківського та Дворищенського старостинських округів.
Організаторами турніру стали відділ охорони здоров’я, молоді та спорту Хорошівської селищної ради спільно з Хорошівською дитячо-юнацькою спортивною школою за підтримки старост громади.

Судили першість ветеран спорту, голова ГО Футбольно-спортивний клуб «Спартак» Петро Ющенко та тренер-викладач із шахів Хорошівської ДЮСШ Андрій Муський.
Змагання проходили за коловою системою. Турнір видався цікавим та напруженим. Учасники наполегливо боролися за призові місця. Запекла боротьба точилася на кожній дошці, в кожній партії.

Отож, переможцями Першості у змаганнях із шашок стали Олександр Ігнатенко (с. Рижани) та Марія Кравченко (с. Сколобів) – вони здобули перші місця; Олександр Нечипоренко (с. Грушки) посів ІІ місце; Михайло Кухтицький (с. Рижани) і Тимофій Баник (с. Сколобів) – посіли ІІІ місця.
У змаганнях із шахів серед жінок І місце здобула Вероніка Сварчевська (Хорошів), ІІ місце – Анастасія Розводовська (Хорошів). Серед чоловіків І місце здобув Іван Колесник (Хорошів), ІІ місце – Володимир Подлазов (с. Сколобів), ІІІ місце – Олександр Ігнатенко (с. Рижани).
Переможців нагородили медалями, грамотами та цінними подарунками.

Підготовлено за інформацією офіційного сайту Хорошівської селищної ради

Прокрутити вгору