У Хорошеві відбулося свято для дітей та благодійний ярмарок,
де зібрали для ЗСУ 41 тисячу гривень

У неділю, 25 червня, у Хорошівському будинку культури знову відбувся благодійний захід для дітей та дорослих. Основною метою його був збір коштів для підтримки українських військових, які зараз боронять нашу країну.
І знову головною ініціаторкою та організаторкою свята виступила відома місцева фотографка, активістка та волонтерка Анна Желізко.

Захід проходив під девізом: «Війна не повинна вкрасти у дітей дитинство!»
На діток та батьків чекало багато приємних сюрпризів і незабутніх емоцій.

Відбувся благодійний ярмарок. Охочі могли придбати кульки від Марини Сокирко, кондитерські вироби від Олени Луференко, макаруни від Евеліни Розводовської, пастилу від Олени Стельмащук, вироби ручної роботи Альони Микитенчук та Анни Кальватинської, смачні напої та попкорн від Валентини Бахур.


Для маленьких відвідувачів проводився майстер-клас «Магічний коктейль». Юлія Солоха робила дітям глістер-тату та аквагрим. Були розваги від аніматорів у костюмах супергероїв та бульбашкова дискотека від студії «Mykolait».


Яскравою родзинкою свята стали постановки від театральної студії Аліни Зубової із Житомира – «Символи України» та «ТРОЛІ». Маленькі актори запалили серця всіх присутніх своєю грою.
А для юних акторів теж був організований сюрприз – відвідування нашого Музею коштовного і декоративного каміння, де вони відкрили для себе захоплюючий світ мінералів.

Під кінець заходу ведуча Олена Телецька провела розіграш лотереї та визначила її переможців.
Й апогеєм заходу стала передача зібраних коштів Василю Сорокіну як представнику Волонтерського руху Хорошева у сумі 41000 грн, що перевищило суму попереднього благодійного збору мало не в два рази.


Захід був дуже вдалим, веселим, усі з користю провели час і спільно зробили важливу для держави і наших захисників справу! Дякуємо всім організаторам та учасникам і, звичайно, Хорошівському будинку культури.
Слава Україні! Тримаймося гурту!
Підготував Артем Поліщук. Фото та відео Анна Желізко

Прокрутити вгору