У Новоборівській ОТГ розпочала роботу новообрана селищна рада

У п’ятницю 20 листопада у залі будинку культури в Новій Боровій відбулося перше пленарне засідання Новоборівської селищної ради восьмого скликання. Традиційно на розгляд цієї установчої сесії вносилися питання про початок повноважень депутатів ради та селищного голови, обрання секретаря ради, затвердження регламенту, утворення постійних комісій та інші.

Засідання сесії розпочав голова Новоборівської селищної територіальної виборчої комісії Станіслав Журавський, який зачитав відповідні документи про обрання голови та депутатів Новоборівської селищної ради й оголосив про початок їх повноважень.

Голова ради Григорій Рудюк та депутати склали присягу додержуватися Конституції України та законів України, виконувати свої обов`язки в інтересах виборців, брати активну участь у здійсненні місцевого самоврядування, вирішення питань місцевого життя. Присягу депутатів зачитав Анатолій Вдовиченко.

Засідання під головуванням Григорія Рудюка відбувалося в невимушеній демократичній атмосфері, кожен депутат мав можливість висловити власну думку.

Прикметно, що у засіданні ради активну участь узяли представники громадського сектору й теж були почуті.

Запропоновану Григорієм Рудюком кандидатуру на заступника голови ради депутати не затвердили – не вистачило голосів «за».

Перша сесія продовжить свою роботу на наступних пленарних засіданнях ради.

Надія Панченко

Прокрутити вгору