Уже четверта упродовж цього року виставка художніх робіт Павла Гусєва запрошує відвідувачів

У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича наш земляк художник Павло Гусєв презентує свої роботи уже втретє. Саме 1 серпня у цьому закладі відбулося відкриття його нової виставки «Незламна». Привітати митця прибуло багато земляків з Хорошева, Іршанська, Житомира. У презентації взяла участь дитяча театральна студія «Феєрія».


А нещодавно, 28 липня, жителі гостинного Звягеля та гості Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела» змогли насолодитися творами художника, частина з яких присвячені великій доньці нашого народу – Лесі Українці.


Відкриття виставки «Україна незламна» відбулося в галерейному залі Літературно-меморіального музею Лесі Українки на запрошення адміністрації закладу. Художник Павло Гусєв на своїй сторінці в мережі «Фейсбук» висловив щиру вдячність за змістовну яскраву презентацію, а також усім гостям – за теплий прийом у славетному історичному Звягелі; за слова підтримки й побажання, які надихають, а особливо юним талановитим піаністкам, ученицям Звягельської школи мистецтв, за вишуканий музичний супровід презентації.


Виставки в музеї Лесі Українки у Звягелі та в обласній науковій бібліотеці діятимуть до 31 серпня. У тих, хто цікавиться творчістю нашого земляка, є можливість і час їх відвідати.
Надія Панченко

Прокрутити вгору