Волонтер, житель Добриня став прикладом громадянської відповідальності

Волонтер, житель Добриня став прикладом громадянської відповідальності
Мешканець Іршанської територіальної громади Дмитро Булига отримав відзнаку – «Хрест громадянських заслуг» від виробничо-творчого об’єднання «Орден» для мешканців Житомирщини.
Нагороду вручив селищний голова Сергій Сахненко та подякував пану Дмитру за безкорисливу допомогу землякам і Силам Оборони України, підтримку Захисників і Захисниць нашої держави.


Із моменту вторгнення російських військ на територію Київської та Житомирської областей пан Дмитро, житель Добриня, займався евакуацією громадян на територію Іршанської громади, разом з іншими небайдужими забезпечував продуктами та всіма іншими необхідними речами. Для захисників і захисниць України він придбав та доставив на передову шість автомобілів разом із продуктами харчування, маскувальними сітками, шинами тощо.

Активно брав участь в розробці та модернізації установки під певні види зброї. Зараз із допомогою однодумців доставляє допомогу на Харківський і Донецький напрямки. Він активний громадянин, небайдужий до чужої біди, готовий прийти на допомогу, любить своє рідне село та Україну.
Підготовлено за інформацією офіційного сайту Іршанської ТГ

Прокрутити вгору