Вийшла нова книга для дітей письменниці, нашої землячки Марії Чепель

Нещодавно вийшла з друку нова книга для дітей, яку написала наша землячка, письменниця і поетеса Марія Чепель. Ця книжка називається «Чарівна шухлядка». Вона призначена для дошкільнят і дітей молодшого шкільного віку.

Веселі та повчальні віршовані історії через образи казкових персонажів розкривають багатогранний внутрішній світ дитини, її захоплення та мрії. Прозова казка «Квіти від янголятка» спонукає юного читача творити добро і завжди бути чуйним на потреби іншим.
Ми, працівники редакції «Прапора», дуже раді новій книзі нашої постійної позаштатної кореспондентки. Пишаємося співпрацею з пані Марією. Щиро її привітали з цією знаменною подією. Адже книга для творчої особистості – це як дитина. У розмові Марія Валентинівна сказала: «Прозова казка та вірші, опубліковані в книжечці, були написані протягом трьох останніх років. Кожен вірш – це відтворення серйозних та кумедних життєвих історій в образах тварин, а також переосмислення власних щоденних спостережень за світом природи. Метою написання кожного твору є спроба доторкнутися до дитячої душі, розбудити в ній прагнення до безкорисливих вчинків, любов до прекрасного, навчити з гумором сприймати невдачі й просто радіти життю. Проте основне призначення книги – це підтримка дітей з інвалідністю, дошкільнят та дітей молодшого шкільного віку з родин наших Захисників.

Благодійна акція вже розпочалася: книжечка вирушила до читача. Хорошівській центральній бібліотеці теж подаровано книги.
Нині нелегкий час для усіх нас. Однак, на мою думку, слід допомагати тим, кому найважче. Треба об’єднуватися і творити добро задля Перемоги».
Книжечка дуже яскрава, барвиста, вона ілюстрована прекрасними змістовними малюнками нашого відомого художника-земляка Павла Гусєва. Приємно спостерігати за творчим зростанням як письменниці, так і художника. Їх творчий тандем просто чудовий!

Марія Валентинівна планує, як зазначено вище, значну частину тиражу передати благодійно маленьким читачикам. Тому треба поспішити, аби придбати таку надзвичайно гарну книжечку своїм дітям, онукам. Та й дорослі можуть отримати насолоду, занурившись у світ дитячих віршів і казочок від пані Марії.
Гарна, радісна подія у такому складному сьогоднішньому житті. Тому зичимо читачам насолоди від прочитання книги, а авторці – нових творчих досягнень. Хай завжди буде натхнення і здоров’я для написання таких світлих, теплих творів, які примножують добро.

Артем Поліщук

Прокрутити вгору