Визначилися переможці першості Хорошівської громади з настільного тенісу

На базі Хорошівської дитячо-юнацької спортивної школи 13 жовтня відбулися змагання з настільного тенісу. Участь у турнірі взяли спортсмени в різних вікових категоріях: від 20-ти до 45-ти років, від 45-ти років і старші. Змагалися також і жінки.

Головна мета турніру – підтримка активного способу життя, залучення до занять спорту різних вікових категорій та популяризація різних видів спорту серед населення громади.
Під час урочистого відкриття присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх захисників та захисниць, які віддали свої життя за незалежність і свободу України.
Із умовами проведення учасників й учасниць ознайомила суддя, тренерка ДЮСШ Наталія Яхимович.

За тенісними столами точилася запекла боротьба між суперниками. Усі спортсмени й спортсменки продемонстрували високий рівень майстерності й жагу до перемоги. У підсумку перемогу серед жінок здобули Наталія Яхимович (сел. Хорошів) – І місце; Настасія Кузьменко (сел. Хорошів) – ІІ місце; Юлія Миколайчук (с. Краївщина) – ІІІ місце.
У категорії від 20-ти до 45-ти років переможцями стали Олександр Гаврилюк (сел. Хорошів) – І місце, Олександр Панченко (сел. Хорошів) – ІІ місце, Сергій Кириченко (сел. Хорошів) – ІІІ місце.

У категорії 45 і більше років І місце здобув Віктор Чорний (сел. Хорошів); ІІ місце – Микола Ренкас (сел. Хорошів), ІІІ місце – Сергій Ренкас (сел. Хорошів).
Фіналістів змагань нагородили медалями, грамотами, а переможців – цінними подарунками.
Спортивний захід організували Хорошівська ДЮСШ спільно з відділом охорони здоров’я, молоді та спорту Хорошівської селищної ради за підтримки активістів спортивного руху.
Ірина Сівінська

 

Прокрутити вгору