Жителька Сколобова Надія Демֹֹ’янчук зустріла 90-ту весну

Цьогорічна весна виявилася особливою для мешканки села Сколобів Хорошівської громади Надії Андріївни Дем’янчук, бо на її життєвий поріг завітав 90-річний ювілей.

Шлях іменинниці був тернистим. Довелося пережити Голодомор 1932-1933 років, повоєнні труднощі. Та й нині поважний ювілей зустрічається в умовах війни. Не дивлячись на всі життєві виклики, ювілярка зберегла в своїй душі доброту і любов, якими й донині ділиться з односельцями та рідними.

Усе життя пані Надія вірою і правдою трудилась на благо рідного краю: влітку була ланковою в колгоспі, працювала на плантаціях хмелю, кормового буряку і льону, а взимку трудилась на фермі. Скрізь, де б не працювала Надія Андріївна, про неї згадують з теплом та щирістю як про чуйну, добру людину.

Ювілярка народила і виховала шістьох дітей, радують її 12 онуків та 21 правнук.

У святковий сонячний день, саме на Благовіщення 7 квітня, завітали до ювілярки на гостину очільник Сколобівського старостинського округу Микола Лисюк та завідуюча сільською бібліотекою Аліна Іващенко, які вітали Надію Андріївну зі святом.

«Шановна наша імениннице! Від щирого серця вітаємо Вас із ювілеєм. Бажаємо, у першу чергу, міцного здоров’я, натхнення, любові й поваги від близьких і рідних. Нехай кожен день дарує радість та тепло, мир і достаток», – побажав Микола Лисюк.

«Нехай доля зігріває Вас міцним здоров’ям, безмежним щастям, душевною рівновагою. Радості й благополуччя Вам на довгі та щасливі роки» – долучилася до вітань Аліна Іващенко.

Вітаємо ювілярку зі святом та бажаємо міцного здоров’я, сімейного затишку та діждати 100-літній ювілей під мирним небом України!

Денис Войтенко

На фото: Сколобівський староста Микола Лисюк, ювілярка Надія Дем’янчук та її дочка Тамара

Прокрутити вгору