РЕДАКЦІЙНА ПОЛІТИКА zvisno.news

Принципи та цінності 

Редакція сайту zvisno.news з моменту заснування 2020 року вважає своїм обов’язком дотримання професійних стандартів і принципів об’єктивної журналістики. Головною метою роботи сайту є оперативне, різностороннє і правдиве інформування аудиторії стосовно усіх важливих подій у місцевих громадах Житомирщини, в Україні та за її межами, а також стосовно фактів, які можуть мати суспільний інтерес у доступній і зрозумілій для читача формі. Повнота і різнобічна подача інформації, точність – основоположні принципи роботи редакції.

Достовірність інформації

Пріоритетне завдання редакції zvisno.news – гарантувати людям отримання повної достовірної інформації про факти та події, які мають вплив на життя людей.

У текстах новин можуть бути представлені експертні думки, які передбачають суб’єктивне ставлення до фактів, з прямим цитування таких думок та наведенням імен їхніх авторів.

Усі джерела інформації перевіряються.

Етичні принципи

zvisno.news не підтримує будь-які форми дискримінації. Права і свободи людини для редакції сайту – найвища цінність.

Не допускаються розміщення расистських, ксенофобських, гомофобних, сексистських матеріалів.

Політика щодо джерел інформації

zvisno.news використовує лише перевірені джерела інформації. Пріоритет надається інформації, отриманій від власних кореспондентів, з офіційних сторінок у соцмережах. У випадку отримання інформації з анонімного джерела, редакція залишає за собою право його не розкривати.

У випадку використання ексклюзивної інформації інших ЗМІ, у матеріалах обов’язково вказується джерело інформації з прямим активним гіперпосиланням.

При роботі з новинами завжди проводиться пошук першоджерела інформації.

Прокрутити вгору