У Хорошеві відбувся відкритий волейбольний турнір

У неділю, 2 липня, на базі Хорошівського ліцею №1 відбувся відкритий турнір із жіночого волейболу серед дорослих під девізом «Рухайся до Перемоги України!».
У змаганнях взяли участь команди Хорошева, Грушківського старостинського округу, «Пулинчанка» (смт Пулини), Черняхівської та Ємільчинської територіальних громад.

Організували та провели змагання відділ охорони здоров’я, молоді та спорту Хорошівської селищної ради, Хорошівська ДЮСШ, ФСК «Спартак» за сприяння та підтримки ТОВ «Жива Нива».
Славнем України урочисто відкрили волейбольний турнір. Із вітальним словом до присутніх звернулись Володимир Столярчук, Хорошівський селищний голова, та представник підприємства ТОВ «Жива Нива» Максим Талько.
Присутні хвилиною мовчання вшанували усіх полеглих у російсько-українській війні.
Перед початком урочистої частини суддівська колегія провела жеребкування, команди розподілили на дві підгрупи.

Кожна гра у підгрупах була цікавою та стала справжнім видовищем для вболівальників. Команди змагалася на рівних із суперницями. Особливо напруженими та запеклими були фінальні ігри.
За підсумком турніру впевнену перемогу здобули волейболістки Ємільчинської ТГ, другу сходинку посіла команда Хорошева, третє місце у команди Черняхівської ТГ.
Переможців змагань нагородили кубками, грамотами та призами від ТОВ «Жива Нива».
Ірина Сівінська

Прокрутити вгору