У Хорошівському районі ревнивець завдав смертельних травм дружині

За інформацією відділу комунікації поліції Житомирської області, уранці 9 серпня працівники Хорошівського відділення поліції отримали повідомлення про смерть жінки від рук чоловіка. Нині за фактом злочину триває досудове розслідування.

Близько 9:40 до Хорошівського відділення поліції надійшло повідомлення про смерть жительки с. Закомірня Радицької сільської ради. На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що минулого вечора між місцевим подружжям виник конфлікт на ґрунті ревнощів. У результаті 46-річний чоловік завдав ударів 47-річній дружині, після чого пішов спати. Вранці він виявив жінку мертвою, про що й повідомив односельцям.

Поліцейські затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. За висновками судово-медичної експертизи причиною смерті жінки стала травма голови. Попередня правова кваліфікація події – ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Чоловікові може загрожувати від 7 до 10 років позбавлення волі.

Прокрутити вгору