В Іршанську правоохоронці виявили гральний заклад, що функціонував під виглядом кав’ярні

18 серпня поліцейські Хорошівського відділення ГУНП області припинили функціонування незаконного грального закладу та вилучили комп’ютерну техніку, грошові кошти та документацію.  Триває з’ясування усіх обставин. 

Як повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області, підпільний гральний заклад працював у кав’ярні, де здійснювався продаж слабоалкогольних напоїв та кави. Втім, у приміщенні було майже темно через вимкнені світильники, а всі вікна завішені. В таких умовах «перевірені» відвідувачі могли отримати тут доступ до азартних ігор через планшетні комп’ютери.

У ході невідкладного обшуку всі обставини задокументували працівники слідчо-оперативної групи Хорошівського відділення поліції. Із закладу вилучили планшети, комп’ютер з комплектуючими, грошові кошти та документацію.

Нині триває досудове розслідування за ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) КК України. Законодавством за таку протиправну діяльність визначено покарання у вигляді штрафу від 10 000 до 40 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Прокрутити вгору