Інформаційний супротив. 19

Коли батюшки гундяївських православних церков в Україні говорять, що їх УПЦ адміністративно та фінансово незалежна від Московської патріархії, то вони, м’яко кажучи, займаються лукавством. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5069956853083738&id=100002084214841

Бо ж як українцям збагнути повідомлення з їхнього порталу «Православная жизнь» від 29.12.2021 р.: «Последнее в текущем году заседание Священного Синода Русской Православной Церкви состоялось в Патриаршей и Синодальной резиденции в Даниловом монастыре Москвы 29 декабря 2021 года. Работа проходила под председательством Святейшего Патриарха Московского и всея Руси Кирилла. Несколько членов Синода, в том числе Блаженнейший Митрополит Киевский и всея Украины Онуфрий, приняли участие в заседании посредством видеосвязи»?

Бо ж як українцям зметикувати діяння одного із головних спонсорів Української православної церкви (московського патріархату),  народного депутата України вадима новінського, який разом із митрополитом онуфрієм та іншими опежезопівцями здійснювали хресні ходи по вулицях Києва?

Як можна назвати цього горе-депутата новінського, якщо він прислужував у москві на богослужінні кирилу (гундяєву) та второпати його слова, коли називає останнього «вєлічайшим чєловєком»?

Далі буде.

Олександр Голяченко

Прокрутити вгору