У війні з російськими окупантами загинув наш земляк із Суховолі Микола Орехівський

У нашу Хорошівську громаду прийшла трагічна звістка. У визвольній війні проти жорстокого і підступного російського окупанта поклав своє життя на вівтар Свободи й Незалежності України-Неньки її вірний син, а наш героїчний земляк із Суховолі ОРЕХІВСЬКИЙ МИКОЛА БОРИСОВИЧ.

У глибокій скорботі схиляємо голови перед подвигом нашого земляка. Висловлюємо щирі співчуття матері – Галині Миколаївні Орехівській за виховання сина-героя. Сумуємо разом із родиною. Його подвиг – безсмертний. Пам’ять про нього навіки залишиться в наших серцях, а ім’я буде викарбуване на скрижалях героїчної історії нашої держави.

Народився Микола Борисович Орехівський 19 травня 1998 року. Був призваний на військову службу 26 лютого 2022 року. Служив водієм протитанкового взводу роти вогневої підтримки 2 десантно-штурмового батальйону однієї з військових частин ЗСУ. Вірний військовій присязі, у бою за Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, загинув 6 березня 2022 року внаслідок авіаційного удару ворога.

«За час проходження військової служби зарекомендував себе з позитивної сторони. Функціональні обов’язки виконував відмінно, користувався авторитетом серед колег та підлеглих. Мав добрий рівень мотивації до військової служби та професійного самовдосконалення. Намагався підтримувати високий моральний дух у підрозділі, вникав у турботи оточуючих. …стійко переносив інтенсивні навантаження», – зі сповіщення військової частини Міноборони України матері Галині Орехівській.

Прокрутити вгору