Інформаційний супротив. 28

Злочини, злодійство, мародерство… Усе це про росіян, про їхні найбільш притаманні риси. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=5064538700292220&id=100002084214841

Ми добре пам’ятаємо їх злодіяння у Батурині на початку 18 ст., під Крутами 1918 р., придушенні Української Народної Республіки, голодомори та політичні репресії у 20 ст., розпалюванні Другої світової війни, їх «зелених чоловічків» у Криму, військове вторгнення на Схід України у 2014 р. та багато іншого.

Вкотре ці риси проявляються  у великій російсько-Українській війні 2022 р. Російські загарбники убивають мирних жителів, у т. ч. дітей, руйнують наші міста, містечка, села. Російсько-фашистські окупанти займаються мародерством. Їм до цього не звикати. Такі злодіяння вони робили і в Чечні, і в Молдові, і в Грузії. А електорат на росії продовжує підтримувати режим пуйла на рівні 70 % та ходить на мітинги у лужніки, щоб послухати алкашку захарову та нафталінових співаків…

Там де ступає нога рашиста – там мародерство, руйнування, сльози, кров, смерть. Вторгнення в Україну 24 лютого 2022 р., стане останнім злодіянням рф по відношенню до суверенних держав. А кожен росіянин є де-юре причетним до путінських злочинів, як свого часу за гітлерівські злодіяння відповідали німці.

Український пророк-поет Василь Симоненко у своєму вірші «Де зараз ви, кати мого народу?» застеріг російського окупанта та утвердив велич Українського народу:

Ви, байстрюки катів осатанілих,
Не забувайте, виродки, ніде:
Народ мій є! В його гарячих жилах
Козацька кров пульсує і гуде!

Слава Українському народу! Слава Україні! Слава Збройним силам України!

Олександр Голяченко

Прокрутити вгору