Інформаційний супротив. 42

Формаліст Штанмайєр (пам’ятаємо це прізвище у контексті мінських перемовин), нинішній президент Німеччини висловив жаль з приводу своєї колишньої позиції щодо співробітництва та будівництва спільного загальноєвропейського дому з росією. Як пише «Німецька хвиля», він заявив, що його багаторічна підтримка газопроводу «Північний потік-2» була очевидною помилкою.

Колишня федеральна канцлера Меркель, яка разом із пуйлом будувала довжелезного  залізного черв’яка 1234 км «Nord Stream 2» від рф до Німеччини, наразі «підтримує зусилля міжнародної спільноти, що спрямовані на припинення російсько-української війни». А ще вона не вважає хибними свої рішення у зв’язку з самітом НАТО 2008 р. в Бухаресті щодо відмови приєднання до ПДЧ України…

«Обєспокоєнность», віртуальні засудження та протести, мляві санкції та підтримки, – ось на що ці різні меркелі, саркозі та обами були здатні.

Після Перемоги над російським нацизмом, Україна у зовнішній політиці має міцно захищати свій національний інтерес. Не забувати, як вели себе у скрутний для українців час зовнішні партнери.

Україні варто подумати, у який спосіб продавати зерно, олію, інше продовольство китайцям чи мадярам. Після забезпечення у повному обсязі свого населення продуктами харчування, дати можливість «сочуствующім» країнам купувати в Україні високоякісну половою та макуху.

Україна – понад усе!

Олександр Голяченко

Прокрутити вгору