Інформаційний супротив. 67

Свіжа гарна новина.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний сьогодні провів чергову телефонну розмову з Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. Військові обговорили постачання озброєння, боєприпасів та техніки до України, ситуацію на сході, а також майбутні перспективи української армії.

Як повідомив Залужний, однією з найголовніших тез бесіди з Міллі став перехід ЗСУ на використання озброєнь НАТО вже у найближчий час.

«Щиро вдячний нашим партнерам за допомогу, завдяки якій ми продовжуємо захищати Україну та весь цивілізований світ, свободу і демократію. Ми також обговорили з моїм американським колегою перспективну модель Збройних Сил України. Вочевидь, ми змушені відмовлятися від радянської зброї та техніки і переходити на НАТівські зразки. І чим раніше розпочнемо цей процес, тим швидше завершимо», – йдеться у заяві головнокомандувача ЗСУ.

P. S. А ще наші захисники говорять, що ленд-ліз приймається — розваги починаються. І як би російські окупанти не молились на своїх вождів та їх сакральні «переможні» дати, їм не оминути ані покарання, ані зустрічі з нашим новим озброєнням.

Слава Збройним силам України! Перемога за нами!

Олександр Голяченко

Прокрутити вгору