Інформаційний супротив. 66

Якщо у вас вкрали велосипед, то це не означає, що злодій став його власником. Він може вкрадене перефарбувати, або ж замінити педаль, або ж начепити на нього різні брязкальця, але усе одно де-юре велосипед належить вам. Така ж сама картина із загарбанням рашистами у 2014 році українського півострова Крим.

Українці на різних майданчиках мають все гучніше говорити: Крим – це Україна! Наближається той час, коли ми повернемо півострів у свою територіальну цілісність, демілітаризуємо цей унікальний рекреаційно-оздоровчий і науково-туристичний об’єкт, посадимо усіх окупантів на їх міст та відправимо загнивати і ржавіти на рашу. На доріжку скажемо: рашистський міст йди…

Відрадно зазначити, що останнім часом в окупованому Криму активізувався партизанський рух. Кримчани почали активно протистояти російським загарбникам на півострові. У новому телеграм-каналі «Крим – край партизанської слави» місцеві активісти показують результати боротьби із рашистськими окупантами. На нього підписалося вже понад 2,5 тисячі людей.

Поки що серед найпоширеніших акцій – проколювання коліс автомобілів, чиї власники підтримують Z-фашизм, розклеювання листівок з антивоєнними закликами. Проте надалі «хлопці обіцяють діяти рішучіше».

Активізація населення, яке проти війни з Україною, відбувається і в місті Севастополі. Там люди залили фарбою пам’ятний знак так званим добровольцям, які загинули за «русский мир». Його поставили у Парку Перемоги окупантам, які воювали на Донбасі проти України.

P. S. У липні 2013 р. я брав участь у Міжнародній науковій конференції «Від мінералогії до геохімії», присвяченій 130-річчю з дня народження академіка О.Є. Ферсмана. Зібрання проходило в Навчально-науковому центрі рекреації та туризму Київського Національного університету ім. Тараса Шевченка (с. Берегове, Автономна Республіка Крим). У науковому форумі взяли участь провідні науковці в галузі геології України та країн ближнього зарубіжжя. Учасники конференції відвідали багато місць цієї південної перлини України, у т. ч. севастопольську Балаклаву. Тоді на півострові Крим було мирно та гарно.

А вже менше, ніж за рік на українську територію присунулись  російські окупанти із своїм нацистським «руцьким міром»….

Олександр Голяченко

Прокрутити вгору