Інформаційний супротив. 86

Сатиричною кувалдою по російському агресору! 

Російський співак Сергій Лазарєв здобув перемогу на пісенному конкурсі «Євробачення-2022», який цього року проводився в італійському Турині. Про це йдеться в сюжеті російського телеканалу Росія Z4, який регулярно транслюють у випусках новин.

Перемога на всіх фронтах! ЖителіЄвропивідзначили першим місцемСергіяЛазарєва, якийцього року представлявросію на Євробаченні, – йдеться в сюжеті російського телеканалу. – Наш співак, щовиступав у автентичнійпілотцічасівВеликоївітчизняноївійни та з 59 справжніми медалями (9 + 5 (травня) + 45 = 59), подарованимийому ветеранами, приколотими на голі груди, отримав максимально високібаливідглядачівусіхкраїн-учасниківпісенного конкурсу.

Пісню “Song no. Z”, із якою Сергій Лазарєв переміг на Євробаченні, для нього спільно написали Філіп Кіркоров та Микола Басков, а хореографію до конкурсного виступу поставив Олег Газманов.

Чеснокажучи, я боявся, щобмедалі не злетілипід час фінального сальто, – ділиться своїми враженнями в сюжеті Газманов. – Але Сєрьожазробив усе ідеально, комар носа не підточить. І все зарадиросії!

Володимир Путін вже підписав указ про присвоєння Лазарєву звання героя росії та пообіцяв особисто приколоти медаль “За взяття Турина” на голі груди.

Згідно з сюжетом, навіть Україна дала росії найвищі 12 балів. Зокрема, у відео показали ніби-то включення з Києва, де перед камерою з’явилась Ані Лорак: “Європо, вітаюізКиєва, матиміструських! Міста, за три днізвільненоговіднацистівславнимиросійськимиучасникамиспецоперації. Спершухлібізсіллю, а теперінаші 12 балівізгордістюпосилаємо нашим визволителям в росію!” – сказала Ані Лорак.

В сюжеті також сповістили, що Таїсія Повалій, яка представляла Україну, не засмучується, що їй не вдалося вийти у фінал пісенного конкурсу з півфіналу. “Аджетодіпотрібнобуло б змагатисьізросією. А Українайросіяніколи не повинніборотись одна з одною. Наші народи навікипоєднані дружбою“, – заявила Таїсія Повалій.

Друге місце, згідно з сюжетом, посів співак із Білорусі Аляксандр Саладуха із піснею “And now I will show you where the attack on Belarus was being prepared from” /
 “А теперь я покажу вам, откуда готовилось нападение на Беларусь”.

© UaReview 

Олександр Голяченко

Прокрутити вгору