Інформаційний супротив. 98

Поки світова спільнота обурена через перспективу продовольчої кризи, подивіться фото цьогорічної посівної по замінованих полях. Фокус саме на вдячності простим людям, які роблять усе, щоб ми все ж таки мали що їсти.

© Микола Курінний

… Відчуваючи наближення глобальної продовольчої проблеми, а згодом і шалений потік біженців до Європи, президент Франції Емманюель Макрон та канцлер ФРН Олаф Шольц зателефонували путіну. Вони запропонували «королю бункера» проголосувати в ООН резолюцію щодо зняття блокади Одеського порту. Макрон і Шольц вважають, що такий варіант дозволить у найближчі тижні розблокувати експорт українських зернових культур.

Отож, глобальні гравці на європейському континенті продовжують займатись  уміротворєнієм ху*ла… А одвічні хлібороби-українці, ризикуючи життям, сіють, садять, обробляють рідну землю…

Нагадаємо, що через блокаду українських морських портів на світовий ринок не потрапило 7 мільйонів тонн пшениці, 14 мільйонів тонн зерна кукурудзи, по 3 мільйони тонн соняшникової олії та соняшникової макухи. Це вже призвело до рекордного зростання цін на світовому ринку, а неминучим наслідком стануть світова продовольча криза і зростання інфляції.

Насамкінець ще таке.

У різних регіонах ерефії виявляють крадену в Україні сільськогосподарську техніку, в тому числі й на території кадировщини, дон…

Фото: з відкритих джерел.

Олександр Голяченко

Прокрутити вгору