Олег Шишук та Петро Авраменко – почесні Амбасадори Житомирщини

Сьогодні голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко нагородив відзнаками «Почесний Амбасадор Житомирщини» видатних осіб області. Серед нагороджених є й наші земляки – діячі культури і мистецтва. Заслужений артист України, режисер і актор театру й кіно Петро Авраменко, а також заслужений діяч культури, керівник знаного колективу «Чіп», начальник відділу культури Хорошівської селищної ради Олег Шишук. Про це повідомляється на Фейсбук сторінці голови Житомирської обласної державної адміністрації Віталія Бунечка.

«Вже четвертий рік поспіль до лав клубу входить дванадцятка тих, кого без перебільшення можна назвати – візитівка області. Почесні Амбасадори Житомирщини – авторитетні особи, які, опираючись на свій досвід та професійні знання, допомагають створити привабливий імідж Житомирської області на всеукраїнському та міжнародному рівнях, сприяючи всеосяжній промоції регіону. Житомирська область – друга область в Україні після Львівщини, яка має почесних амбасадорів. Те, що роблять ці люди, оцінити якимись відзнаками і нагородами неможливо. Тож ми цінуємо внесок кожного з вас, адже ви люди з активною життєвою позицією, ті, хто досягли великого успіху в житті й надалі продовжують цілеспрямовано працювати для підвищення рейтингу Житомирської області», – зазначив Віталій Бунечко

Вітаємо наших земляків із високо відзнакою! Зичимо й надалі плідно працювати й гідно представляти Житомирщину не тільки на теренах рідної країни, а й світу!

Прокрутити вгору