ФК «Зоря» із Дворищ підсумував роботу

Минулої суботи, 4 листопада, у Дворищах Футбольний клуб «Зоря» влаштував захід з підведення підсумків діяльності та з нагоди виходу місцевої футбольної команди у срібні призери Першості Іршанської, Новоборівської та Хорошівської громад.

Запрошували на свято футболістів, ветеранів футболу, молодь села. Проте, на жаль, багато з них не змогли прибути через поважні причини, в тому числі й через службу в ЗСУ.
Початок свята був урочистий: звучав Державний Гімн України і хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів.


Виступив із привітальним словом староста Дворищенського округу та представник футбольної команди Валерій Паляниця. Побажав усім міцного здоров’я та мирного неба. Він також вручив нагороди та пам’ятні призи футболістам і ветеранам спорту. Серед присутніх ветеранів був Михайло Іванович Приймак, який у минулому упродовж 40-ка років очолював команду «Зоря». Тоді вона була неодноразовим володарем кубків весни та осені, а також призеркою першості тоді ще Володарськ-Волинського району.


На цьому поважному зібранні виступив ветеран спорту, активіст спортивного руху в районі, очільник ГО «Спартак» Петро Ющенко. Він вручив команді «Зоря» футбольні м’ячі за дорученням голови районної федерації футболу Миколи Ренкаса, а також привітав дворищан та побажав і надалі вдосконалювати футбол у селі.


Учасники отримали задоволення від зустрічі, спілкування, від приємних спогадів і подарунків.
Дякуємо нашим захисникам, що можемо влаштовувати подібні зустрічі й бути захищеними.

Завдяки співпраці місцевої влади та підприємців відродився футбол на селі. Громада Дворищенського округу вдячна меценату ФК “Зоря” с. Дворище Віктору Данюку, який підтримував команду та сприяв розвитку цього виду спорту.

Підготував Артем Поліщук

Прокрутити вгору