Хорошівська громада успішно реалізує Карту Розвитку Громади

Співпраця влади та громадян – важлива і копітка робота, до якої мешканці й влада Хорошівської ТГ поставились дуже серйозно.

Трішки фактів:

Серед 26 депутатів і депутаток Хорошівської ради переважна більшість обрані вперше і досвіду звітування вони не мають. Проте на офіційному сайті Хорошівської громади у вільному доступі розміщений звіт Хорошівського селищного голови Володимира Столярчука, і його можуть переглянути всі охочі.

На постійному зв’язку з “Активною Громадою” були близько 30 активних мешканців Хорошівської територіальної громади. Проведено 7 онлайн заходів, розміщено близько 10 публікацій про перебіг проєкту, проведені заходи на регіональній сторінці ВІ «Активна Громада» та у локальних виданнях.

Наразі у процесі виконання знаходиться 26,9% із запланованих у Карті Розвитку завдань: заплановано та закріплено у стратегії розвитку громади закупити обладнання для транслювання пленарних засідань ради, проведено громадські слухання щодо створення спорткомплексу чи басейну на території громади – проєкт перебуває на стадії експертної оцінки, ведуться відповідні роботи з виготовлення турніків і брусів для оснащення дитячих майданчиків та тренажерів для дорослих і т.д.

Детальніше за посиланням: https://inrespublica.org.ua/…/horoshivska-gromada…

Прокрутити вгору