Хорошівські спортсмени здобули перемоги на чемпіонаті області

Хорошівська дитячо-юнацька спортивна школа славиться здобутками своїх тренерів та вихованців. Не є винятком і секція аеробіки на чолі із тренеркою Наталією Козаченко. Нещодавно (15 березня) у Житомирі проходив Чемпіонат Житомирської області зі спортивної аеробіки, де виступила команда учасників та учасниць Хорошівської ДЮСШ. Юні спортсмени були розділені за віком, статтю та за різновидами виступів: одиночні виступи, пари, трійки, групи. Загалом на чемпіонаті було представлено понад 130 номерів. Хорошівці гідно виступили та здобули чимало нагород.

Найстарші вихованці за індивідуальні вправи у категорії «Юніори» отримали дві медалі – це Оксана Вітрук – 3 місце, Анна Степанюк – 2 місце.
Нагороди за третє місце вибороли також Роман Дем’янчук у категорії «Індивідуальні вправи, хлопці 2018-2016 рр.н.» та Артем Ковалишин у категорії «Індивідуальні вправи, хлопці 2013-2015 рр. н.».

Категорію «Змішані пари, юнаки молодшого віку» гідно представили Роман Дем’янчук та Валерія Жидецька – 2 місце.
У категорії «Юнаки середнього віку» група у складі Злати Сорокіної, Марії Підкуйко, Марії Шапіренко, Іванни Фелюст, Анастасії Гринчук посіла 2 місце.
Категорію «Трійки, юнаки молодшого віку» представляли змішана трійка – Роман Дем’янчук, Валерія Жидецька, Єлизавета Файдюк, які вибороли бронзу. Трійка дівчат: Ангеліна Костецька, Анна Ткачук, Єва Стецюк – здобули срібні медалі.

Усіх переможців запросили до участі у чемпіонаті України, який відбудеться у квітні.
Любов Дем’янчук

Прокрутити вгору