Хорошівський селищний голова Володимир Столярчук інформує про оперативну ситуацію станом на ранок 27 лютого

Сьогодні 27 лютого. Ви бачите, що наша армія справляється з російсько-білоруською агресією. Все це ви можете бачити по основних інформаційних каналах.https://www.facebook.com/groups/1438165276253946/user/100073797100699

В першу чергу дякую нашим захисникам!

У нас усі оперативні служби працюють в штатному режимі. Все більш-менш спокійно. Є затримані підозрілі люди. З ними працюють відповідні служби. Виявлені ще мітки. Проведена необхідна робота.

Вчора ми разом із активними жителями громади та підприємцями, учасниками роти охорони побудували ще три блокпости. Дякую всім за допомогу. І хочу повідомити, що охорона у нас надійна, прошу жителів не хвилюватися. Ситуація на зараз спокійна, контрольована.

Ще раз наголошую: у нас військовий стан! Прошу всіх поводитись адекватно і розумно. Вимагають показати документи – зробіть це спокійно. Не порушуйте комендантської години. Якщо виникає якась нештатна ситуація – не треба нервуватись чи втікати. На блокпостах люди зі зброєю!

Дякую «Прапору» за те, що щодня можу інформувати населення про оперативну ситуацію.

Сьогодні працює дрон над територією селища і громади. Відслідковуємо мітки та інші моменти. НЕ хвилюйтеся. Це НАШ дрон. Скоріше всього, що будемо ним користуватися щодня для нашої ж із вами безпеки.

Не вірте фейкам в інтернеті – тільки перевіреним джерелам.

Бачимо, що навала не вдалась нашому ворогу. Але вони ж не заспокояться, будуть використовуватти інші способи – диверсійно-розвідувальні групи тощо. Тому прошу всіх бути пильними. Бачите щось підозріле – інформуйте нас, поліцію, військових.

Дякую всім за підтримку і допомогу. У нас уже є на харчування роти охорони 40 тисяч гривень. Ми маємо нормальне воєнізоване угрупування, яке нас захищає.

На сьогодні нам потрібні ліхтарики. Може, хтось поділиться чи закупить. Будемо вдячні. А ще потрібні продукти, кошти, рушники, засоби гігієни, вода.

Тримаймося! Перемога буде за нами! Слава Україні!

Підготувала Надія Панченко

Прокрутити вгору