Хорошівський селищний голова Володимир Столярчук про оперативну обстановку станом на 14-те березня

Добрий день. Сьогодні 14-те березня, понеділок. Усі ви слідкуєте за подіями на фронті. Інформація обнадійлива. Там уже і стосовно переговорів інша ситуація, ультиматумів зменшилося. Але найкращий переговорник на сьогодні – це наша армія. Вона щоденно, щогодинно, щохвилинно нищить ворога і наближає нашу Перемогу. https://www.facebook.com/groups/1438165276253946

Проте і наші люди гинуть, на жаль. Є сумна звістка. Загинув із нашої громади із Суховолі Орехівський Микола Борисович 1998 року народження. Ніякими втішними словами не зменшити материнське горе. Ми дякуємо матері за те, що вона виховала сина-героя. Ми дякуємо Герою за його подвиг. Якби він не був там, то ми б із вами уже б не сиділи тут. Слава Герою і вічна пам’ять!

Тіло Героя буде доставлено сьогодні на його батьківщину. Думаю, що похорон відбудеться завтра.

Щодо оперативної обстановки. Ви чули вчора десь о 19:30 був вибух. Це спрацювала наша ППО, збила ракету. Я думаю, що вона летіла з білорусі на Житомир. Її збили за межами селища. Дякуємо нашим захисникам!

В Ставищах обстріляли населений пункт. Загинуло 3-є людей.

Вчора ми займалися, на жаль, уже звичними справами. Дякую тим, хто приніс нам використані пили для обробки каменю. Нам вчора привезли вже готову продукцію. Продовжуємо роботу з укріплення і захисту нашої територіальної оборони. Блокпости ми продовжуємо посилювати. Вони вдень і вночі в холод нас охороняють. Дякуємо їм за це.

Рота охорони теж працює. Виявляють диверсантів. Вони теж виконують свою роботу. Тому всі, хто робить щось погане – будуть піймані рано чи пізно і понесуть жорстке покарання.

Цілодобово я на зв’язку з правоохоронцями, з військовими. Все-таки у нас ще є люди, які не розуміють і не виконують вимог щодо затемнення в темну пору доби. Видно, вони потребують більш серйозного зауваження.

Був випадок, коли мисливці вийшли вночі на полювання. Вони наразили себе й інших на смертельну небезпеку. Це велика безвідповідальність. Люди, на жаль, не усвідомлюють, що йде війна, і що ті, хто на блокпостах, мають право стріляти на ураження!

Родину біженців, про яку я говорив, ми доставили в Радомишль. Дякую тим, хто відгукнувся. Тепер є прохання доставити невеличку бандероль у Київ. Можливо, хтось має їхати – зв’яжіться з нами.

Усі маємо бути розумними, терплячими. Знаємо, що Перемога буде за нами.

Все буде Україна!

Слава Україні!

Підготувала Надія Панченко

Прокрутити вгору