Хорошівський селищний голова Володимир Столярчук з оперативною інформацією станом на 28 лютого

Шановні земляки! Ви бачите, що наша армія продовжує успішно бити ворога. У нас на території громади все спокійно, тихо. Я впевнений, що перемога буде за нами. https://www.facebook.com/groups/1438165276253946/user/100073797100699

Хочу подякувати нашим армійцям, військовим із роти охорони, які добросовісно виконують свої обов’язки.

Із вчорашнього дня згідно з розпорядженням начальника Житомирської районної військової адміністрації заборонена торгівля спиртними напоями. Звертаюся до підприємців. Прошу припинити торгівлю алкоголем.

Під час вчорашнього обстеження дахів ми не виявили нічого підозрілого, ніяких міток. Проте, якщо вони десь з’являться, то їх треба знищувати.

Дякую всім людям за згуртованість, за допомогу і підтримку. Люди допомагали будувати блокпости, вантажити гуманітарну допомогу, займаються різною випічкою для захисників. Наші громадяни дуже відгукуються. Усім дякую!

Вчора принесли ліхтарики безкоштовно. Наші підприємці теж багато допомагають. Всім велика подяка!

Зараз нам треба: крупи, консерви.

Є проблема із забезпеченням бензином.

Щодо коктейлів Молотова. Їх активно виготовляють наші люди. Це добре. Але дуже прошу бути обережними. Обов’язково дотримуйтесь правил безпеки і при їх виготовленні, і при зберіганні. Враховуйте все, передбачайте різні ситуації, щоб не нашкодити собі, своїм рідним.

У нас розгорнуто систему спостереження. Люди часто вірять фейкам і розповсюджують їх. Тут ще впливає страх. Зрозуміло, що коли стріляють – страшно всім. Проте треба взяти себе в руки, не панікувати, вмикати розум і довіряти тільки перевіреній інформації з перевірених джерел, краще з офіційних.

Все буде Україна! Слава Україні! Підготувала Надія Панченко

Прокрутити вгору