Інформаційний супротив. 170

Наслідки удару по сакському військовому аеродрому вже колосальні.

Опосередкованим підтвердженням роботи саме ЗСУ стало включення до таблиці втрат ворога знищених там військових літаків – зразу 9 одиниць. Даний аеродром дуже активно використовувався для атак на позиції ЗСУ й тероризування мирного населення. Ще нема даних про пошкодження злітної смуги та інфраструктури аеродрому, але це вже не буде така безпечна й вигідна гавань для ворога. Тепер у повітрі й на землі їхня авіація буде почуватися значно гірше. Вже не кажу про мінус 9 смертоносних посудин.

Але психологічний ефект ще більший. От тепер у Криму вже справжня паніка. А головне – під загрозою чф рф у Севастополі. Більше у рашистів нема певності ні в чому, в тому числі й у надійності свого мосту, через який ще можна евакуюватися. Чим і масово користаються від учорашнього передвечір’я. А ще зневіра рашиків у своєму ппо й вищому керівництві, яке їх ні від чого не спроможне захистити.

Щоб «погасити полум’я бензином» влада після першого дурного кроку зробила інший, цілком протилежний. Спершу заявили, що щось там дрібне здетонувало через халатність. А потім раптом на частині території Криму ввели високий рівень терористичної небезпеки. Це після детонації з причин халатності??? А щоб зовсім добити розхитану психіку понаїхавших рашиків, ще добавили, що захід вводиться «виключно в профілактичних цілях». Після цього запанікували вже навіть ті, хто досі зберігав залишки спокою…

© Тарас Чорновіл

Підготував Олександр Голяченко

Прокрутити вгору